Kontakt

Kontaktpersoner

I Region Nordjylland er en følgegruppe med politikere byggeudvalg for Nyt Aalborg Universitetshospital. Se her.

Presse og medier kan kontakte ønskede personer direkte eller kontakte AC-fuldmægtig Anette Jepsen for hjælp til kontakt eller materialer.

Projektledelse

Niels Uhrenfeldt

Projektdirektør

Telefon

22 80 88 90

Jens Ole Skov

Hospitalsdirektør

Telefon

97 66 13 00
Kontakt

Nyt Aalborg Universitetshospital

Telefon

97 64 81 00

Mail

nau@rn.dk

Hospitalsbyen 1


9260 Gistrup

Projektafdeling

Poul Møller

Kontorchef
Sekretariat for Nyt Universitetshospital

Telefon

50 92 55 65

Mail

pomo@rn.dk

John Schermer Stefansen

Kontorchef
Plan og Struktur og Projektafdelingen Psykiatrien

Telefon

25 46 33 84

Mail

jost@rn.dk

Mads Nibe

Kontorchef
Nyt Aalborg Universitetshospital

Telefon

22 48 79 26

Torben Gade

Kontorchef
Byggeteknik

Telefon

21 76 32 80

Kontakt

Kontakt

Anette Leth

Specialkonsulent
Sekretariat for Nyt Universitetshospital

Telefon

29 46 74 01

Adresse - Hospitalsbyen 1, 9260 Gistrup

Projektafdelingen/Bygherre/Byggeledelse har til huse i de lysegrå pavilloner lige syd for Servicebyen. Der er trapper og kørestolsrampe op til indgangen. Mødelokaler ligger til venstre for indgangen (mødelokale A, 1, 2, 9) eller ligeud (udstillingen og mødelokale B).

Fra Nord/Universitetsboulevarden kører du via rundkørslen ind på Hadsund Landevej og cirka 1 kilometer mod syd. Herefter drejer du til højre i andet lyskryds og kører ind ad port A. Lige efter port A drejer du til højre og følger grusvejen cirka 300 meter mod nord til den store parkeringsplads ud for Projektafdelingens grå pavilloner.

Fra Syd/Egnsplanvej kører du cirka 500 meter mod nord ad Hadsund Landevej. Hvorefter du drejer til venstre i første lyskryds og kører ind ad port A. Lige efter port A, drejer du til højre og følger grusvejen cirka 300 meter mod nord til parkeringspladsen ud for Projektafdelingens lysegrå pavilloner med mødelokaler.

Fra Vest/Selma Lagerløfsvej (lige over for NOVIs gule bygninger) er der adgang for gående og cyklister via grussti på Postgaardsvej (vejen ligger mellem byggeriet til SUND og parkeringspladsen på østlige side af Selma Lagerløfsvej). Følg hegnet og gå/cykel mod øst til port H. Porten er låst, så ring til Projektafdelingen 9764 8100 eller din kontaktperson, så henter vi dig.

Til Byggeplads og entreprisekontorer er der adgang fra Hadsund Landevej via indkørsel ad port A. Der er parkeringspladser på gruset til højre for port A eller på asfalten til højre for portnerpavillon.

For leverancer til byggepladsen er der adgang fra Hadsund Landevej via port A. Leverandører bedes henvende sig hos portvagt.